Accessibility Links

Search for jobs

Or browse jobs

Careers in Denmark

Daniel at Atkins in DenmarkHvis du spørger os, hvad Atkins arbejder med i Danmark, så vil vi svare, at vores dygtige specialister anvender deres omfattende viden og erfaring til at levere innovative løsninger inden for infrastruktur, der bringer byer, regioner og mennesker tættere sammen.

Vi tilbyder rådgivning inden for områderne jernbane, broer og konstruktioner, veje, GIS og energi og er ofte involveret i projekter, som omfatter flere af disse discipliner i et tværgående samarbejde. Vores rådgivning sikrer, at vores kunder bliver præsenteret for attraktive og nytænkende løsninger. Vores medarbejderes høje faglighed og brede erfaring sikrer, at projekterne bliver styret professionelt og sikkert fra start til slut.

Det er vores ansattes store ekspertise, der gør os i stand til at levere infrastrukturprojekter i verdensklasse. Derfor er det vigtigt for os fortsat at tiltrække engagerede medarbejdere, som både er blandt de dygtigste inden for deres felt og samtidig besidder evnen til at udvikle de optimale løsninger i tæt dialog med kunder og samarbejdspartnere.

Engagement og selvledelse er vigtige elementer i måden, vi arbejder på. Vi tilbyder faglige og personlige udviklingsmuligheder i et arbejdsmiljø, hvor opgaverne er udfordrende, tonen er uformel og arbejdstiderne er fleksible.

Our people