Accessibility Links

Search for jobs

Or browse jobs

Careers in Netherlands

DRAFT COPY (Google translate version)

           

 

Bij Atkins in Nederland, wat we doen is van wereldklasse. En zo hoort het ook. Onze klanten zijn leiders in aerospace engineering en van ons volk technische expertise helpt hen te blijven in de voorhoede van hun industrie.

Als je bij ons team u zal deel uitmaken van een groeiende, internationale bedrijfsleven werken aan grote vliegtuigen ontwikkelingsprogramma's zijn. Vanuit ons kantoor in Hoofddorp, vlakbij Amsterdam, zijn onze mensen leveren van innovatieve oplossingen voor enkele van de meest complexe en spannende uitdagingen van de sector. Wij helpen om lichter, stiller, zuiniger vliegtuigen en ons onderzoek naar het gedrag van composieten te maken onder stress heeft voordelen die verder reiken dan onze industrie in andere geavanceerde technische sectoren.
 
  Atkins is een van 's werelds toonaangevende design, engineering en project management consultancies en in Nederland, weten we dat we meer bereiken als we allemaal samenwerken. Dus je zal deel uitmaken van onze bredere team van meer dan 500 luchtvaart experts geworden en je wordt aangemoedigd om te profiteren van de mogelijkheden die onze wereldwijde expertise brengt.

Onze mensen zijn trots op de cultuur van samenwerking die we hebben gemaakt en onze inzet voor uitmuntendheid. En vanwege onze platte organisatiestructuur hebben we allemaal de kans hebben om beslissingen te beïnvloeden en de aanpak die we nemen om ons werk.
 
  Waar we ook zijn in de wereld die we zijn verenigd door onze globale visie en onze nieuwsgierigheid. Zoek in onze actuele vacatures als je klaar bent om ons te helpen antwoorden op onbeantwoorde vragen van de luchtvaartindustrie vinden zijn.

 

Our people