Accessibility Links

Search for jobs

Or browse jobs

Careers in Norway

Atkins er en av verdens ledende konsulentfirmaer innen design, prosjektering og prosjektledelse. Gjennom de siste 75 årene har vi levert tekniske løsninger med høy kvalitet til våre kunders infrastruktur utfordringer. I Norge bygger vi videre på dette gjennom våre leveranser og prestasjoner.

Vårt fokus i Norge er innen rådgivning mot jernbane- og energisektoren. Vi har et vell av erfaring på tvers av det brede spekteret av faglige disipliner, og vår lokalkunnskap kompletteres av det internasjonale nettverket og kompetansen til konsernets 18.000 ansatte i Europa , Midtøsten , Nord-Amerika og Asia. Dette skaper store muligheter for dyktige mennesker som ønsker å satse på en karriere hos oss og dra nytte av den verden av muligheter vi tilbyr.

Hvis du blir en del av teamet som arbeider enten fra vårt kontor i Oslo eller Stavanger, vil du ha muligheten til å hjelpe oss å bygge vår virksomhet i Norge og arbeide med prosjekter spredt over hele landet og over hele verden. Du vil ha tilgang til støtte og råd du trenger for å utvikle din karriere, og vi vil tilby deg opplæring og utviklingsmuligheter.

Vi er sikre på at du vil finne en karriere hos oss interessant og givende. Søk i våre ledige stillinger å se hvilke konkrete muligheter som finnes for øyeblikket.

Our people