Accessibility Links

Search for jobs

Or browse jobs

Karriär I Sverige

På Atkins i Sverige ser våra medarbetare på världen med ett nytt perspektiv. Vi vill inte bara se saker som de är, vi ser även hur framtiden kan se ut. Vi letar ständigt efter duktiga människor som delar vår vision. Kan du bli en av oss?

Atkins är en av världens ledande rådgivare inom design, konstruktion och projektledning och våra medarbetare har givande karriärer med gott om stora framgångar. I Sverige består vårt team av cirka 200 kollegor som arbetar med några av Europas mest komplexa infrastrukturutmaningar och deras kompetens och engagemang säkerställer att vårt arbete märks.

Vi arbetar med de allra flesta delarna av vårt samhälle såsom infrastruktur, stadsplanering, vatten, avfall, miljö och konstruktion. Vår globala expertis innebär att varje projektgrupp består av de vassaste rådgivarna som finns att få tag på. Det gör att vi kan erbjuda ett riktigt starkt lag, toppat med internationella erfarenheter, till våra skandinaviska kunder. Samtidigt är vi är tillräckligt små för att förflytta oss snabbt och ta vara på möjligheter när de uppstår.

Vi vet att vi arbetar bättre tillsammans så vi har en gemensam kultur med öppenhet och engagemang. Våra medarbetare uppmuntras att ta ansvar och utforska sin talang genom att använda sin kompetens och erfarenhet för att få genomslag. Vi värdesätter ditt bidrag så i gengäld för ditt hårda arbete erbjuder vi dig en konkurrenskraftig lön och flexibla belöningar och förmåner. Och vi kommer att hjälpa dig att nå din fulla potential genom de många möjligheter vi erbjuder dig, i Sverige och utomlands.

Sök bland våra lediga tjänster om du tror att din framtid är med oss.

Our people